Select Page

SME

SMEs poslovna savjetovanja

Mali i srednji poduzetnici neprestano su predi razvojnim izazovima. Projekti razvoja poslovanja mogu se provesti racionalno, uz manja ulaganja i veće benefite. Primjena najsuvremenijih menadžerskih metodologija projektnim pristupom rješenje su za najsloženije izazove.

Poslovni planovi za mikro i mala poduzeća

Poslovno planiranje za mikro i mala poduzeća su profesionalna obveza poduzetnika. Planiranje je menadžerska i poduzetnička funkcija koja značajno smanjuje prazne hodove u poslovanju i pretpostavka za povećanje učinkovitosti.

Marketing planovi za mikro i mala poduzeća

Marketing plan je srce poslovnog plana za mala i srednje velika poduzeća. Imperativ zadovoljenja tržišnih potreba radi osiguranja poslovne održivosti zadaća je poduzetnika. Presudne su odluke o prodajnom programu i cijenama kao i načinu oglašavanja.

Strateški poslovni planovi za srednje velika poduzeća

Srednje velika poduzeća suočavaju se sa sve većim brojem kompleksnih organizacijskih problema. Je li vrijeme za uvođenje menadžerske organizacije s poduzetničkim duhom?

Strateški marketing planovi za srednje velika poduzeća

Srednje velika poduzeća moraju znati upravljati lancem dodane vrijednosti. Marketing aktivnosti se planiraju od izvora nabave do krajnjih potrošača. Rastući poslovni sustav zahtjeva sustavan pristup tržištu.

Priprema dokumentacije sustava kvalitete

Rastuća poduzeća sa sve robusnijom organizacijom mogu osigurati dugoročnu održivost ako u pravo vrijeme podignu kvalitetu procesa i izgrade proaktivnu organizacijsku kulturu.

Sistematizacija

Poslovne organizacije s dobro dizajniranim i opisanim poslovnim procesima i odgovornostima doprinose smanjenju konflikata i većem zadovoljstvu zaposlenika.